Squash- og aubergine’chips’ med edamamedip
Yasss, det var min aftensmad. Og det var meget nemt. Og meget lækkert. Og jeg ville gerne have spist mere….Men der skulle også være plads til dessert! Anyways, lad os hoppe direkte til det, du er kommet efter:
Squash- og auberginechips
1 æg
1/2 aubergine
1 squash
1 håndfuld mel
1 håndfuld rasp
Citronskal
Salt
Smør/olie
Edamamedip
2 håndfulde optøede edamamebønner
1 fed hvidløg
Salt
1 spsk citronsaft
1 spsk vand
Aubergine og squash skæres i tynde skiver (max 0,5cm) og vendes først i mel, derefter æg og til sidst rasp med citronskal. Derefter steges de hver især på panden med 50/50 smør/olie, så de ikke brænder på.
Dippen er ligeså simpel: edamamebønnerne blendes med resten af ingredienserne til en rustik men nogenlunde jævn masse.
Du kan enten, som mig, spise det til aftensmad eller servere som velkomstsnack somewhere og blære dig lidt over, du ikke ‘bare’ serverede normale chips og peanuts 😉 Bon appetit!
Åh gud hvor lækkert! Det skal testes!
http://www.malenechristine.dk