Spinatpandekager med laksefyld
Mh, hvor er det åndsvagt nemt, det her. Perfekt frokost på en jegbliverhjemme-dag, hvor man kan have god samvittighed efter. Hvis man kan lave bananpandekager og æblepandekager i paleostil, kan man i allerhøjeste grad også lave spinatpandekager. Og mht. fyld, så passer laks bare afsindigt godt til.
Ingredienser til spinatpandekager (ca. 2 pers.)
- 10-12 frosne spinatkugler
- 2 store spiseskeer hytteost
- 6 æg
- En halv teske salt
Det hele blendes sammen og steges.
Ingredienser til laksefyld
- 2 dl skyr/cremefraiche
- 2 laksefileter
- 1 pakke (ca. 150g) røget laks
- Purløg
- Salt og peber
Laksefileterne steges og krydres med lidt salt og peber og skæres derefter i småstykker på str. med enkroner. Den røgede laks skal også skæres i små stykker. Al laksen blandes op i skyren/cremefraichen, hvorefter man klipper purløg og smager til med salt og peber efter egen tunge. Basilikumbladene på toppen har kun til hensigt at udstråle arrogance, coolness og blær. Velbekommen, grønne hoveder!
Ingen kommentarer endnu