Sprøde kokospandekager
I anledningen af den forgående ‘pandekagedag’, biksede jeg nogle lidt udsædvanlige skabninger sammen. Traditionelle pandekager er jo næsten vanedannende men i den lange ende lidt kedelige – så disse pandekager stod i kokosens tegn! De er noget sundere, da man får masser af gode fedtsyrer og mineraler fra kokosen, og de smager ganske læks. De er endda lidt mere sprøde, end de ‘normale’ pandekager.
Opskrift til (ca. 10 stk):
- 100g hvedemel
- 30g kokosmel
- 2 æg
- 1 dåse kokosmælk (evt. light)
- 2 spsk kokossukker (eller normalt sukker)
- 1 lille tsk salt
- Kokosolie til at stege i
- Valgfrit: vanillepulver
Mel, sukker og salt (vanille) blandes sammen. Efterfølgende kommes mælken i lidt ad gangen, imens der røres. Til sidst røres de to æg i, indtil det hele er en jævn masse. Steges som sædvanlig – spises med lidt større nydelse. Enjoy!
Ingen kommentarer endnu