Bananpandekager – du dør af at drukne i dit eget savl
Det her er en af mine ynglingsopskrifter, og jeg må blankt indrømme, at jeg er en freak at lave dem hver uge. Hvorfor?
– Hvis man har en blender/stavblender, er det overdrevet nemt
– Billigt
– Det lyder nok paradoksalt, men det er sunde pandekager af slagsen
– Smagen fejler intet, tværtimod
Opskrift 1 pers (ca. 3 bananpandekager)
– 1 stor, moden banan (pandekagerne er ALTID bedst, hvis de laves på modne bananer)
– 2 æg (altid dobbelt så mange æg som bananer)
– En lille håndfuld havregryn
– Halv teske salt
– En teske honning
Dette blendes ca. 1 min og steges derefter (jeg bruger kokosolie, men smør/margarine/andet olie kan også snildt bruges)
VIGTIGT: når bananpandekagerne steges på en forholdsvis lille pande, skal der altid låg på, så de bliver mere fluffy og færdige indeni. Desuden er det bedst at vende dem med en stor pallette eller i luften, like a boss, da de ikke er ligeså smidige som almindelige pandekager
Ingen kommentarer endnu