Byens bedste sharwarma!

Mums-pasta på 10min!

IMG_1137Denne sjælevarmer lavede jeg igår på 10min, og det skulle bare være en hurtig frokost. Det endte med at være noget, jeg savlede over – både før, under og efter jeg spiste. Det er noget så simpelt, dejligt og nemt og det smager SÅ GODT!! – det eneste, man dog ikke skal gå på kompromis med, er den hjemmelavet pesto. Here we go:

Ingredienser:

Perssillepesto:

  • 1 bundt persille
  • 1 dl olivenolie
  • 1 stor håndfuld ristede pinjekerner (hvis det er for dyrt, kan det godt erstattes med mandler eller valnødder)
  • Saften fra en halv citron
  • 1 fed hvidløg
  • Salt & peber

Resten:

  • Gode ravioli evt med svampefyld (ja, jeg laver dem sgu ikke selv)
  • 1 skalotteløg
  • 1/2 squash
  • Et par champingon
  • Parmasan

Fremgang:

  • Til pestoen blandes alle ingredienser sammen og blendes – enten med stavblender eller i en foodprocessor (husk at smag til – den sidder sjældent i skabet første gang)
  • Ved siden af hakkes champignon og skalotteløg fint, som svitses på panden i en smule olivenolie og salt i 2-3min.
  • Raviolien kommes i kogende vand med en nip salt i 5 min. (eller hvad der står på pakken)
  • Til sidst sorteres raviolien fra vandet og kommes på en tallerken/skål, hvorefter den vendes i masser af den hjemmelavede persillepesto og de svitsede svampe/løg
  • Squashen ”skrælles’ på retten i strimler med en kartoffelskræller (hvis ikke du har prøvet det før, kommer du til at elske det!), som giver et meget appetitvækkende udtryk. Desuden er de så tynde, at de hurtigt bliver ‘møre’ af varmen fra pastaen.
  • Top med en god parmasan til sidst – voila!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byens bedste sharwarma!