Sprøde kokospandekager

Du bliver overrasket!

IMG_3911Det blotte øje gennemskuer nok ikke, at dette indlæg handler om cheesecake. Noget der får min kagehjerte til at smelte og overgive sig fuldstændigt. Mere specifikt – Bertels cheesecakes.

Første gang jeg prøvede Bertels var, da min ven fra Masterchef inviterede mig ud på kage. Det var spontant, og jeg havde træningstøj på, da jeg skulle træne 2 timer senere. Jeg mødte ham der, og begge stykker blev nærmest slugt af mig. Jeg tog op og trænede efter med hyggelige små kagebøvser til efterfølgning. Der gik ikke lang tid, før jeg kom igen! Den bedste og vigtigste gang var dog, da jeg inviterede min kæreste, Jamil, på Bertels på vores første date, og gjorde ham forelsket i både mig og kagerne 😉

bertelsBertels byder ikke kun på gode kager – de byder på en utroligt hyggelig atmosfære og nogle virkelig søde medarbejdere (særligt på Falkoner Allé). Derfor har man lyst til at komme igen. Jeg værdsætter høj kvalitet, når det kommer til mad. Det må jeg rose Bertels for. Tilsyneladende er der ikke dansk talent, der kan trylle sådanne magiske kager frem, derfor har de nogle af de bedste konditere fra Japan, New York, Malaysia, Marokko m.fl., som enten har uddannelse eller meget erfaring specifikt inden for cheesecakes. Det er jo for vildt og kvalitet uden lige!
Bertels cheesecakes er luftige og høje (dvs. ikke nærige stykker) og laves med alt fra key lime (ynglings), til tiramisu, til lemon curd. Kort sagt; der er noget for alle. Et stykke koster 48 kr, hvilket både er pengene og kalorierne værd, hvis endorfinerne skal slippes fri.
Jeg kontaktede selv Bertels for at sige, jeg ville lave et indlæg om dem. Jeg ved, de har travlt og faktisk snart åbner et nyt koncept lige ved Nørreport st., men jeg synes stadig, de fortjener yderligere besøgende og yderligere travlhed. 😉 Det er virkelig et must-go fra kageekspertens (eller kagetossens) side.

Ingen tøven – off you go!

Min favorit er på Falkoner Allé 54, men Bertels Salon ligger også på Kompagnistræde 5.

IMG_4018

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde kokospandekager