Low carb – rusk i din ratatoille
Hvadenten man er på low carb kur eller bare er sulten, er denne farverige ratatoille med kyllingedeller på toppen en ganske fin og relativ hurtig ret. Egentligt var det ikke meningen, denne ret skulle på bloggen, men så tænkte jeg på, at man nogle gange mangler inspiration til aftensmad. Retten er ligeså mættende for smagsløgene, som den er for synet. Masser af farve, smage og variation. Here it goes:
Ratatoille:
- Aubeginetern (1)
- Squashtern (1)
- Peberfrugttern (1)
- 1 Tomatpureé
- 1 Hakket tomat
- 3 Fed hvidløg
- 1 Spiseskeske sukker
- Salt & peber
- Olivenolie
- Ca. 3 spiseske vand
Alle de hakkede grøntsager kommer i en gryde/dyb pande, hvor de svitses i olien. Efter ca 10min. tilsætter man resten, og så kan den hyggelige ret stå og passe sig selv i gryden under låg i ca. 20 min yderligere med lidt omrøring.
Kyllingefrikadeller:
- Prøv selv
- Det er måske en hemmelighed, som bliver fortalt senere
- Held og lykke
Bum bum, og top med forårsløg/persille eller andet grønt (ikke græs), så øjet får en lykkepille. Velbekommen!
Ingen kommentarer endnu