5 flade flødeboller

Raw kage kærlighed

IMG_3847-1

Det her er den rene velsignelse – fandt inspiration fra en side på Insta, og blev forelsket i disse banditter med det samme. Jeg er normalt ikke til komplekse opskrifter, men fulgte den punkt til prikke, og der var ikke en finger at sætte på!!! Jeg forsimpler opskriften, så de fleste kan følge med:

Opskrift (4-6 pers.):

Basen

  • 2 store håndfulde mandler (kan også laves på 50/50 mandler/valnødder)
  • 2 spsk kokosmel (små stykker, ikke helt pulveriseret)
  • 1 håndfuld bløde dadler
  • 1 håndfuld tørrede figner (kan også undværes, hvis dadlerne fordobles)
  • 1 teske vand
  • 1/2 teske kanel

Kokoscremen

  • 1 håndfuld cashew, som har stået i blød over natten (eller minimum 3 timer)
  • 1/3 dåse kokosmælk
  • 1 håndfuld kokosmel
  • 2 spsk akaciehonning (eller sirup)
  • 1/2 teske vanillepulver (evt. denne)
  • Friske figner til at dekorere

Til basen skal alle ingredienserne i en foodprocesser, indtil det er en nogenlunde jævn masse. Massen skal presses ned til en bund, der passer til en form, du har. Denne sættes i fryseren, mens kokoscremen laves. Her skal de bløde cashews i foodprossesseren i 1min., hvorefter der tilføres kokosmælk, honning/sirup, kokosmel og vanillepulver. Cremen blendes jævn og fin, og kommes ovenpå basen/bunden. Denne sættes i fryseren i 1-2 timer og pyntes til sidst med friske figner, eller hvad man ellers lyster. Enjoy!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 flade flødeboller